torstai 25. maaliskuuta 2010

Valkoinen keväthanki kutsuu meitä ajattelemaan valkoisen tulevaisuutemme puolesta jottemme astu mustaan tulevaisuuteen ja sorru kansanmurhaamme

Vainovalkeat palavat ja kutsuvat kansaamme yhteiseen puolustukseen ulkoisen ja sisäisen vihollisemme tultua kansakuntamme sydänmaille ja tuhon kolkuttaessa ovellamme

Valkoinen keväthanki kutsuu meitä ajattelemaan valkoisen tulevaisuutemme puolesta jottemme astu mustaan tulevaisuuteen ja sorru kansanmurhaamme

Yleisellä tasolla - Älkäämme antautuko mokuprobagandan edessä. Palautteenne on tärkeää jotta voin kommentoida yleisiä vääriä tuhonpolitiikkamme probagandan eli tuhomme siemennyksiä vastaan.

Ohessa palautteeni mitä hetki sitten tuli mieleen facebook-kommentin kautta:


http://gatesofvienna
.blogspot.com/ kertonee mihin "ei me mitään voida ja kyllä tänne mahtuu" on johtanut jo muualla euroopassa. Onko meidän pakko alistua vastaavaan? Ei mikäli toimimme toisin.

Neekerien, ählämien lisääntyminen on muuallakin euroopassa suurempaa kuin alkuperäväestöllä. Käytännössä se tarkoittaa suuressa osassa euroopaa väestönvaihtoa n. 50 vuoden sisään. Se on raakaa ja yksinkertaista matematiikkaa.

Varsinkin kun kaikki tuet ja etuisuudet suunnataan ns. mahamutajille, ei alkuperäväestölle. Joten sopeutuminen maahanmuuttoon tarkoittaa myös omien etujemme leikkaamista nuorista vanhuksiin. Raha ja se arvo ei ole vakio vaan sen arvon leikkaantuessa katoaa myös ostoarvo kuten olemme nähneet mm. neekerivaltio Zimb...:ssa eli entisessa menestyvässä valkoisten hallitsemassa Rhodesiassa. Vallanvaihto johti olojen totaaliseen romahdukseen.

Se kansallinen tuho on euroopallakin edessä, mikäli tätä korruptiota ja tuhon tietä ei pysäytetä. Faktat fatkoina.

Hyväuskoisuus on tuhoisaa

Ystävällisesti kunnioittaen

Seppo Lehto
Islam ja maahanmuuttokriitikko

2 vuotta ja 4 kk ehdotonta vankeutta maahanmuutto- ja islamkritiikistä ja kukaan ei huomaa mitään missä mennään? PS: Vankeudessa tuohon leipoi "valtionsyyttäjä" mika illman jo kertaalleen syyttämättäjätetystä 1 kk lisää luoden oikeusmurhaa oikeusmurhan päälle. Tälläisiä runkkareita ja holhoaxpaskareitkä ritareita niin oikeusturvasta ei tietoa muillekaan.


Islam- ja maahanmuuttokriitikko - Ole sinäkin!
palaute: vapaussoturi(at)yahoo.com

-------------------------------------------


-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti