lauantai 30. toukokuuta 2009

Sampo Terholla on näytönpaikka Brysselissä - Antakaamme tukemme eurovaaleissa Sampo Terholle ja isänmaalle

Sampo Terholla 199 ehdokasnumerolla on näytönpaikka Brysselissä - Antakaamme tukemme eurovaaleissa Sampo Terholle ja isänmaalle

palautesähköposti: hommafoorumi(at)gmail.com


Viimeisimmät kirjoitukset:

http://hommafoorumi.blogspot.com/


------------------------
Varoituksen sanaa ns. hommahopojen ylläpitämällä hommafoorumillakin pekka kemppaisen sotkuista maolaisanarkistiseen tapaansa

pekka kemppainenhan omaa pitkän kusettajan uran; Kusetti mmm Klamydian keikkapalkkiot itselleen

Metodi, eli kuinka homma toimii pekka kemppaisen erilaisilla eri nettipalstoille syöttämissä kommenteissa ja julkaisuissa:

Politiikassa toimivat tietävät, että he tulevat tekemään vääriä tekoja, elleivät ole jo tehneetkin. Jotta leveän leivän syrjässä pysyisivät hampaat kiinni, täytyy olla jokin konsti ikävien asioiden pitämiseksi poissa julkisesta keskustelusta. Seuraavassa katsaus tavanomaiseen metodiikkaan:

Kiistetään kaikki. Näin menettelevät vain tyhmät tai vallan sokaisemat. Tämä on häviäjän taktiikkaa.
Fiksu hankkii asiantuntijan, -hätätapauksessa vaikka lukiolais-poika jota tituleerataan ”tutkijaksi”, joka mediassa toistaa taikasanat: ”Asia ei ole sillä tavalla.” Asiantuntijan ei tarvitse tietää mistään mitään, vaan tärkeintä on virallinen asema jossakin, ja sopiva habitus.

Esitetään torjuttua tietoa muistuttavaa hömppää, joka jättää kuulijaan muistijäljen. Kun ”pahaa tietoa” tulee manipuloidun kuulijan korviin, hän ”tunnistaa”: ”-Ai, tämä on sitä. Enpä taida olla kiinnostunut.” Näin vaarallisen tiedon ”ekologinen lokero” mediatodellisuudessa tulee täytettyä heikennetyllä kannalla, eikä vahinkoa tapahdu. Nettiin voidaan myös tehdä vaarallista aineistoa sisältävää sivua muistuttava tekele.

”Palkataan anarkomarkoja hulluja”, eli etsitään jostakin sopivia kahjoja ikäänkuin ottamaan nimiinsä torjuttava asia. Jos joku vielä näiden toimenpiteiden jälkeen kiinnostuu ko. aiheesta, hän etsiytyy virallisen Mr/Ms.Hömpän luokse, -ja huomaa että tämän on täyttää potaskaa koko juttu. Sitten kiinnostunut lakkaa olemasta kiinnostunut, kuten olikin tarkoitus. Viralliset hömppä-hemmot pidetään esillä mediassa sopivin välein.

Esitetään oikeaa tietoa väärien henkilöiden/kanavien kautta, niin ettei tiedolla ole kuulijoita. Kun asia on kerrottu, sen uutisarvo laskee.

Eristetään torjuttavan tiedon harrastus ”alakulttuuriksi”, joka ei kommunikoi suuren yleisön kanssa, vaan ajan mittaan etääntyy normaali-ihmisiä kiinnostavasta maailmasta. Klassinen esimerkki tästä on äärivasemmiston varjomaailma, jossa nämä onnettomat jyystivät ideologiaansa vuosikymmeniä erossa reaalimaailmasta.Näin vaarallisesta tiedosta tulee ”vaihtoehtoista”, eli kukaan normaalielämää elävä ei välitä siitä pätkääkään.

Myönnetään torjuttava tieto todeksi, ja ryhdytään itse ”edustamaan” sitä. Samalla saadaan (mediaa käyttäen) sen virallisen tulkitsijan rooli. Tästä asemasta käsin vesitetään ko. ilmiö, ja heti tilaisuuden tullen tehdään ikäänkuin kompromissi vallitsevan käsityksen kanssa, ja tuomitaan aidosti po. mielipidettä esittäneet ”ääriryhmäksi”. Tätä siirtoa valmisteltaessa lähetetään joku muu sättimään po. tiedon esittäjiä niistä näkökannoista käsin, jotka itse tullaan seuraavassa hetkessä hylkäämään.
Mikäli torjuttava ryhmä yrittää järjestäytyä jotenkin, luodaan riitoja henkilöiden välille ”klassisilla menetelmillä”.

Tarjotaan vaaraa aiheuttavalle sektorille runsaasti rahaa. Kun toimijat ovat yleensä amatöörejä, he eivät saa paljoa aikaan, mutta rahaa saanut osa voi tehostaa toimintaansa. Näin järkytetään tasapainoa, ja aiheutetaan ristiriitoja.
Näyttää siltä, että listamme kohta 4 on poliittisen eliittimme erityisessä suosiossa?Tämän tarkastelun aiheena oleva poliittinen homesieni toimii seuraavalla persoonallisella tavalla:

Hän tekee itsestään mahdollisimman epämiellyttävän, ”kierittäytyy ihmisen ruuansulatuksen lopputuotteessa yltä päältä”.
”Iso Poika” osoittaa: ”Tuolla mene paha henkilö jolle olemme vihaisia.”
Käskyläinen juoksee kohti Ison Pojan vihamiestä/naista, huutaen: ”No terve mun paras kaveri!”
Ja sitten oikein lämmin ”karhunsyleily”!
Ollakseen tehtävänsä mittainen käskyläinen kirjoittaa käsittämättömän suuren määrän sähköposteja, keskustelupalsta-viestejä, väsää blogeja tai fb-ryhmiä, joihin hän leikkaa ja liimaa torjuttavaa informaatiota sisältäviä tekstejä Ison Pojan vihollisten sivuilta tms., ja sotkee joukkoon omaa sekoiluaan ja tarvittaessa karkeata pornoa.

Sotkija pekka kemppaisen sivustojen ja  blogien lukeminen on normaalille ihmiselle hyvin vastenmielistä, ja kuvottava tunne jää lukijan muistiin ja saattaa palautua jos hän uudelleen löytää sotku-sivuilla tahrittua tekstiä tai aihepiiriä sitä rehellisesti edustavasta yhteydestä. Sotkijan toimeksiantajalla on siis syytä olla tyytyväinen käskyläisensä tekosiin.

Toivomme, että edelläolevan luettuanne osaatte erottaa erilaisten vihamielisten jäljittelijöiden ja tarkoituksellisten sotkijoiden tekeleet rehellisellä mielellä politiikkaan kantaaottaneiden kirjoittajien ja ehdokkaiden kirjoituksista.

Emme voi muuta kuin toivottaa pekka kemppaisen ”sotkuhyökkäysten” kohteeksi joutuneille onnea, ja hyviä hermoja, politiikan tekemisessään!

---------------------
------------